29 maj 2013

Nyår i Bruksvallarna

För att öka läsarstatistiken och höja intresset ska man helst publicera dagliga och nutida inlägg. För att gå emot det kommer här ett alldeles för länge sparat inlägg från i vintras och det känns i detta fall mera fel med tanke på den årstid det är ute nu än att på något sätt ha en frekvent läsarstatistik.

Vi firade nyår uppe i Bruksvallarna i Anders och Signes obeskrivligt fina fjällstuga. Vi alla är såklart glada att Anders "riktiga" kompisar Lasse-Kongo, Hockey-Inge, Stum-Tommy, Röputte och Oturs-Olga inte ville följa detta år så att vi fick den möjligheten, tack! I år fick vi även nöjet att fira tolvslaget tillsammans med Dalle. När han gjorde debut i Vågbrogänget året innan så låg han, under tolvslaget, med värkande magmuskler och i fosterställning med vinterkräksjukan. Under nyårsmiddagen kom han upp, endast iklädd ett par kalsonger, och åt en tallrik fil. Det var ett par Tigerkalsonger påminde Signe, därav namnet "Stekaren". Absolut inget nytt för oss som känner Dalle sen tidgare. En eloge till att han på fladdriga ben stod i backen morgonen därpå. Men har man löst ett tvådagarskort så ska man ha valuta för pengarna, helt enkelt.

Vi följer gärna med nästa år och nästa år och nästa. Det kan ju även vara så, att Jocke fyller år på nyårsdagen även nästa år...

För er som gett er in i Twittervärlden, som Dalle oväntat nyss gjort, är OtursOlga ett hett tips för ett dråpligt skratt.Inga kommentarer: