5 maj 2013

Fotboll - Allsvenskan

Andreas Dahlén inte orolig: "Hittar jag inget får jag leva på tjejen"

På onsdagen fick Andreas Dahlén beskedet att han inte får förlängt kontrakt med Djurgården. Nu är framtiden osäker. "Jag tänker inte flytta någonstans för en lönecheck", säger vänsterbacken till eurosport.se.

Kanke det roligaste jag läst på länge, men visst får du leva på mig älskling. I owe you that. Nu tänker vi om och letar nya äventyr. Tack Djurgården och Stockholm för denna gång.


Det finns säkert en liten skara läsare som fortfarande tror att vi bor kvar i Stockholm. Sedan vi, i december förra året, lämnade Stockholm har vi hunnit med att flytta två gånger. Vi borde ju vara experter på att flytta vid det här laget men det är liksom lika jobbigt varje gång. Vi bor idag i Linköping. Jag har inte påbörjat mitt nya jobb ännu och pendlar därför 34 mil norrut. Dalle flyttade ner i januari och i väntan på vår nya lägenhet bodde han i ÅFF:s lånelägenhet i Åtvidaberg. Lägenheten kallades för "råtthålet". Jag och Leon hann med två besök i råtthålet och då levde vi under flyktingliknande förhållanden. Leon sov på en skumgummimadrass på golvet, "min säng" kallade han den. Fantastiskt vad barn anpassar sig fort. I februari fick vi vår lilla trea. Hyresgästen som bodde där innan hade varit snäll och lämnat en använd toalettborste, ett gulnat duschdraperi med massor av hudavlagringar på samt en papperskorg där använda bindor och äckliga topsar förmodligen blandats. Lägenheten är mysig och ligger i ett fyrfamiljshus med väldigt fina och omtänksamma grannar. Jag har fortfarande inte kommit över att vi inte har någon diskmaskin och i tvättstugan finns bara en tvättmaskin. Vi tvättade sju maskiner när vi flyttade in och efter det gick både tvättmaskinen och torktumlaren olyckligt sönder.

Eftersom bloggen är min "dagbok" inför framtidens senila dagar kommer jag också att backa tillbaka och göra en sammanfattning av två resor vi gjort i slutet av 2012.

Stolt ÅFF:are
Här bor vi, utan diskmaskin men med en stor och härlig trädgård och en alldeles ny Webergrill
Råtthålet
På Lövgatan tvättar kvinnorna i huset. Dalle opponerar sig inte mot det
3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen tillbaka. Lovet it!! Och Er oxå <3!! Syns snart

Anonym sa...

Farmor/sväris/mamma

Anonym sa...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!