15 sep. 2012

New haircut

Som jag nämnt tidigare föll jag för en del påtryckningar och tog lite spontant Leon till frisören för ganska precis en vecka sen. Att gå på Drop In är en stor chansning. Ibland går det vägen, ibland inte. Inte den här gången dock. Turken i centrum gick snabbt igenom sitt arkiv av barnfrisyrer och klippte, på tre minuter och 150 kr senare, en "gustavianskinspirerad" frisyr av Leons sedan länge sparade hår. Jag grät hela kvällen. Det var fruktansvärt fult tyckte både jag och Dalle. Dalle hade dessutom inte gett sitt samtycke till att jag fick klippa honom, det gjorde det hela mycket värre.

Dagen efter hittade jag en fin salong uppe i gamla Råsunda. De tog saken på största allvar och avsatte genast tid till att ta sig an min lilla son. Hela salongen var engagerad och som mest var de tre frisörer som jobbade med saxarna i Leons kalufs. Det blev i vart fall såå mycket bättre. TACK salong Oas!

Likheter i frisyren fanns, helt klart
Söt och rar i kort pottsnedlugg

1 kommentar:

Anonym sa...

Jäklar först trodde jag inte att det var Dalle pga svartvitt men sen såg jag vänstrahårfästet...försöka duger AD men icke lurar du migas...