22 maj 2012

NY!

Bara några dagar kvar till semester nu. Vi börjar den lite lugnt med sex dagar i New York. John Pohlman kollar vädret flera gånger varje dag. Han älskar sin "väderapp". "Kolla här, fredag, 22 grader men mulet. Det är i alla fall varmt. Nattemperaturen är 19 grader. Där är skillnaden mot Sverige, det är varmt på natten också...". Sen går han in på lördag och resten av helgens strålande vackra väder. Där vi snart kommer vara. I New York. På Manhattan. I pulsen.

Dalles sämsta förslag på vad vi ska göra och besöka var helt oväntat. Gå på nattklubb. Men vad i helvete ska vi två göra på en nattklubb? Jag drömmer redan mardrömmar om vibrationerna från basen och stroboskopens flimmer. I might be old, men jag lovar att återkomma om det någonsin kommer att inträffa.

2 kommentarer:

Helena sa...

Den där väderappen används flitigt även här på vireberg :) Söndagen erbjuder alltifrån blixt och dunder till 30 grader med strålade sol. Jag försökte mig på någon slags väderanpassad packning under kvällen men än så länge finns där bara underkläder och en locktång (?!)

Snart är vi där!! :)

Anonym sa...

Skicka iväg Dallis på nattklubb du... Han dyker säkerligen hem till hotellets säng vid 22 strecket :-D Men låt honom få tro att han fortfarande är ung pöjken! ;-)