5 maj 2012

En helg i april

Grillpremiären slutade i snöoväder. Högst upp på "utelistan" placerar jag härmed det svenska vårvädret. Grillmästaren lagade sedan den löst sittande knoppen på växelspaken i vår bil. Han limmade inte bara fast knoppen utan också den lilla grej som gör att vi ska kunna lägga i backen, samt två av sina egna fingrar. Det låter som om Dalle varit i farten men den här gången var han faktiskt oskyldig. Han har i och för sig en ganska aggressiv körstil så skadan har, med all säkerhet, i alla fall uppstått på grund av honom.
Man kan tro att Leon tittar på Ellen med ömhet. I själva verket var han uppenbart irriterad över att hon satt så nära när han tittade på Karlsson.
Här har han lyckats få farbror Magnus för sig själv och den lilla närgågna bebisen på behörigt avstånd
Kärt barn har många sparbössor. Nu sätter Leon press på sina föräldrar OCH mor- och farföräldrar. Välkomna att hälsa på hälsar Leon men kom inte med tom pung.
I Söderhamn börjar Leon dagen med en mugg svart kaffe och en portionssnus. Bara för de allra hårdaste.

 Kuckelimuckmedicin
Det här är vad som blev kvar av lunchen. "Det kostar mer att diska tallriken än vad korvskivan är värd", muttrade brorsan som är både lång och en aningen butter. Min mormor frös in kokt spagetti, sånt går i arv sägs det.

1 kommentar:

Lill-Märta sa...

Hahaha..ja, mig hade ni definitivt lurat med bilden på Leon och Ellen. Han ser väldigt empatisk ut. Och att morfar Kjell hade Dalle-drag !! hade man väl aldrig kunnat tro på.
Syns på tisdag.
Kram från farmor