19 mars 2012

Happy Monday

Idag var Leon och jag på Ica Maxi och storhandlade. Storhandla med Leon är jätteroligt, verkligen. I kundvagnen härjade Leon fritt, knäckebrödet krossades till småsmulor, bananerna mosades och kokta skinkan flög ur kundvagnen. När vi slutligen kom fram till kassan hade Leon lagomt ätit sig in i en avocado. Han var grön och kladdig precis överallt. En klocka på väggen tog sedan över hans uppmärksamhet och jag kunde betala och nyttja mina nyinflyttadekuponger i lugn och ro.

När vi kommer ner i parkeringsgarget står en man i kategorin "nyfiken surgubbe" och beskådar min vindruta. "Du har fuskat med p-skivan" säger han. Fuskat? "Ja du har satt klockan på halv fyra, det är fel". Sen hoppar han in i sin surgubbebil och åker.  Jag lämnade bilen halv tre och hade oavsiktligen vridit fram p-skivan en timme för långt.

När jag stuvat in matkassar, en nybajsad Leon och mig själv i bilen ser jag parkeringsboten på rutan. Eftersom jag inte sovit på närmare ett dygn (det är faktiskt inte Leon som hållit mig vaken utan jobb och dålig planering) bestämde jag mig för att gråta mig igenom eländet och den fem minuters bilväg jag hade hem. Vid varje snörvlande inandning gjorde sig Leons, för tillfället, dåliga mage påmind. Där fick jag för att jag för att jag duktigt använt kuponger, bonuspoäng och valt billiga basicvaror i butiken.

Med detta säger jag god natt.


Varvar ner med favoritboken

Inga kommentarer: