27 okt. 2011

Så var det de där med ringarna

Dalle har nu konstaterat (väldigt försiktigt sa han det) att jag har en lättare psykisk störning. "Ingen har så svårt att fatta beslut som du har vare sig det gäller storlek på skor eller förlovningsringar". Jag säger faktiskt inte emot, nej jag gör inte det. JAG HAR EN LÄTTARE STÖRNING. Men jag är ganska rolig ändå.

Vi bestämde oss tillslut för två stycken ringar som skulle göras av vårt gamla guld. Gjorde så en beställning som skulle ta två veckor. Sen ångrade jag mig, givetvis. Ringde på knagglig tyska och stoppade beställningen. Jag skyller faktiskt lite grand på Leon. Han sprang runt inne i den lilla juvelerarbutiken med sin stinkande bajsblöja och bara gjorde saker han absolut inte fick göra. Det går ju bara inte att tänka klart då.

Nu har vi tänkt om, gjort om och beställt om. Det här blir bra.

Sen kommer nästa problem, vad skriver man i ringarna. Vi fick ett förslag till Dalles ring "Maria nr 98", smickrande.
Handsweden.com. Princess 63 350 kr. Drömma kan man.


2 kommentarer:

Pillan sa...

ÅÅÅÅÅÅÅååååååå min ring!!!! En vacker dag kommer den sitta där som ett smäck på mitt fula ringfinger. Ett bra kontrakt nu och den tillhör MIG! :)

jajjen sa...

jag har ett 'mjukishjärta' som jag fick av en tjej i de tidiga tonåren. På det står 'Du Und Ich'...kanske vore nått på ringarna!? Kuriosa är att den tjejens far ville byta sitt tyska namn till något typiskt svenskt. Den tidigare August kom att heta, och gör än idag, Gustaf. Fantastiskt!