16 sep. 2011

Full fart framåt

Leon har pecis kommit på hur han tar sig upp i soffan. Där uppe hittar han våra undangömda datorer, telefoner, tevedosor, Dalles Latteglas och om han har tur (inte så troligt men det händer), en gammal turkisk peppar som skramlar i en kvarlämnad påse. Inte bra för oss, dags att tänka om.

Leon nöjer sig inte med att bara gå nu, han har lärt sig springa också. Fort dessutom. Lika fort som han kan springa, lika fort poppar alla bulor och blåmärken upp när han ramlar och slår sig. När jag tänker tillbaka på småbarnstiden vi haft kan jag se en enda lång semester i jämförelse med denna aktiva men ändå roliga fas.

Allt som ofta bjuder Leon på en mindre bra vana han har. Han hostar sig röd i ansiktet och låtsas att han satt något i halsen. När han får uppmärksamhet blir han nöjt sig själv igen. Roligt Leon, jätteroligt. Ända tills du sätter något på riktigt i halsen!

 Ajaj, nej, fy, inte, usch, blä, spotta ut, ställ tillbaka.  Jag hör  våra ord som i ett eko...

Vi har klippt av Leons tunna lugg. Han påminner mycket om Broder Tuck. För att hålla Brodertuckluggen på plats använder han ett vax från Redken.

Fotominen. Han är ju så lik Dalle när han gör så!

Inga kommentarer: