8 aug. 2011

När kaffemaskinen flyttade in

...valde Dalle att omsorgsfullt placera den på det bästa stället i köket. Aldrig har jag sett honom putsa och diska med sådan glädje. Espressomuggar, Cappucinomuggar och andra tillbehör står prydligt uppställda. Inköpta på Ikea, den enda gången han själv tagit initiativ att åka dit. När Dalle är sugen på något gott tillagar han en Cappuccino med ett femenint stänk av lite kanel på toppen eller skummar mjölken upp på väggarna för att få den perfekta Latte Macchiaton. Han dricker kaffe som självaste Tobbe i Köping. Jag och Leon känner oss en aning åsidosatta, faktsikt. När jag visar tillräckligt med intresse för att vilja lära mig den (trots att jag inte dricker kaffe) ska han också visa mig hur kaffemaskinen fungerar.

Okej, dem här var han inte riktigt nöjd med. "Det ser ut som om någon har bajsat på toppen".  Voilá, två goda Latte Macchiato! Han är så duktig min kille.

Fyller med kaffe och tar med sig i bilen, även på väääldigt korta sträckor. Grymt praktiskt, enligt Dalle.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha ha ha det är FARLIGT å läsda din blogg MA asså jag skrattar så....samtidigt är det jäkligt tacksamt av dig/er att uppdatera oss som sitter på arslet i Gävle i detta fall å undrar...vad gör dom 3 nu??

Tack som attan...