12 aug. 2011

Jag, en kapitalist

Så har jag ännu en gång tjatat min vilja igenom i önskan om en ny barnvagn, den tredje i ordningen faktiskt. För som tidigare nämnts är ingen av oss egentligen nöjda med den vagn vi har nu. Så jag har med min envishet övertalat Dalle till det enda rätta, att köpa en ny (eller en nygammal från Blocket rättare sagt): "Jag går med vagnen varje dag, det är lika viktigt som att ha ett par fotriktiga skor", "Det är för Leons säkerhet", "Leon sitter absolut inte bra i den" och slutligen, mitt sista vapen "Du kanske kan få spela lite mera golf..."

Sen la han sig inte i mera men anklagade mig för att vara en kapitalist. Nu är det så att herr Hugo Boss ska inte sitta och kasta sina stenar i glashuset han. Men tur är att jag glömmer fort.

Vad Dalle inte vet är att jag snabbt som tusan skridit till verket. Vagnen ligger just nu och skumpar i en baklucka på Idas Mazda 323, på väg från Örebro till Söderhamn (tack för hjälpen gulliga Ida) med slutdestination Frankfurt. Ohh, det kommer bli så bra det här och jag kan numera välkomna mig som stolt kapitalistmamma till "Buggafamiljen".

När katten är borta...kokta skinkan i klorna på hungrig kille
Kan inte få nog av att suga på stenarna. Fel val av trädgårdsdekoration Akelius


Full koncentration!
1 kommentar:

Leons Faster sa...

Härligt Maria! Du vet hur dom ska tas! Klart leon ska åka i den bästa (och hans mamma köra den snyggaste) vagnen ;)