11 juli 2011

Poop Mouth

Toaletterborstar i all ära, men de har för mig endast en funktion, att rengöra toaletten efter dem som inte kan bajsa på ett normalt sätt. Leon är som besatt av vår svarta toalettborste. När han är  inne i badrummet vill han alltid leka, känna och smaka på den. När jag hade honom med mig in på jobbet sist satte han givetvis av mot den äckliga borsten i hörnet på den ena toaletten. Min gissning är att den används flitigt och det är den sista av alla jag vill att han ska sätta tänderna i, herregud!

 När jag ändå är inne på ämnet ska jag berätta hur midsommarafton började och slutade. Leon plaskade rofyllt i badet. När Dalle kom in i badrummet för att pussa Leon hej då får vi båda se att Leon har bajsat i badkaret (har aldrig hänt förut) och i samma sekund, lite lätt äcklad, spotta ut en liten bajsklutt från munnen. Detta minne av din son får du nu ha med dig under de tio dagarna ni är ifrån varandra!

Leon avslutade sin dag med att bajsa på vår vita Ryamatta (har heller aldrig hänt förut), sätta sig i det och sedan glatt hasa runt. Alltså, en midsommar som inte doftade av nyplockade blommor.


Inga kommentarer: