24 juli 2011

Ett tips från Leon

I lördags var vi på fotboll. Leon var som vanligt i sitt esse. Kröp runt och åt av det som bjöds på marken, fimpar, popcorn, papper och plast. Han var smutsig från topp till tå, aska under naglarna och spindelväv på ögonfransarna. Jag mutade med än det ena än det andra. När han låg på rygg i mitt knä och skrek av missnöje såg jag två till synes stora framtänder som var på väg fram. Det kanske ger svaret på senaste tidens vakna nätter och matvägran. Leon gav mig sen hela tio minuter att njuta av matchen då han fascinerat tittade på SångHatten på min iPhone. Mormor, morfar, farmor, farfar och co vart är ni när jag behöver er!

På Youtube finns SångHatten "Kan du låta så här?".  De finns i tre delar och där får barnen möjlighet att härma andra barn när de gör olika fåniga ljud med munnen. Leon älskar det. Eftersom jag inte lyckats lista ut hur man gör för att lägga ut Youtubelänkar på bloggen får ni själva helt enkelt leta er in där.

Parerar i kurvan

Cirkus Monti är i stan, skylten är i vägen

På väg till affären med pappa

4 kommentarer:

Dallas sa...

Gud vilken härlig bild på Dalle och Leon på väg till affären. Leon ser så liten ut♥

Vi kommer och löser av er snart men det känns väl som en EVIGHET, hahaha

Kramelikram

Anonym sa...

aaaaah ha ha ha den här bloggen å ditt sätt att skriva är 7 bra asså!!!! Vicken bild på pappa å son he he...tack för underbar uppdatering MA

Frida Rydström sa...

Så kul att läsa!! Har haft samma problem med Nils några nätter och har hittat små gryn i överkäken... Flytande alvedon funkar bra. Kram Frida

Leons mamma sa...

Tack för era snälla kommentarer <3 Frida, jag införskaffade en "gel" idag som ska smörjas på tandköttet. Hoppas det funkar!