2 maj 2011

Guldfiskhjärnan

Under min senaste vistelse i Sverige hade jag ett läkarbesök inbokat. Lämnade Leon hos svärmor, lånade bilen och åkte in till stan. När jag hade barnvakt tänkte jag också passa på att springa lite andra ärenden. Väl framme upptäcker jag att jag glömt plånkan. Vad kan man göra utan den? Inte ett skit. Jag skulle dessutom bli tvungen att parkera i lapplisornas näste. Jag letade i bilen efter parkeringspengar, hittade en krona och ett egyptiskt jäkla mynt. Körde planlöst iväg under lätt stress, mötte en kompis i sin bil. Följde efter henne och fick låna 510 kronor. Jag skulle tydligen ha förberett mig genom att hämta ut en del grejer på Apoteket. Grejer som kostade mer pengar än vad jag hade och dessutom krävde den legitimation jag inte hade med mig. Jag fick en ny tid...sex MÅNADER senare!

På tåget mellan Gävle och Söderhamn satt jag bredvid en afrikansk familj. De hade en liten son som hette Sven som Leon var mycket förtjust i. Svens mamma sa: "Du måste klippa av hans hår där bak". Ja, jaaa vi ska. Men han är ju så söt vår lilla Vladimir.
Istället för att ha en tofs a la 90-tal kör Leon två efter badet
Leon provade en pyjamas han fått i julklapp och som han äntligen vuxit i. Han såg ut som en lite fånge i den randiga pyjamasen. "Åhh, en liten Alcazarfånge", sa mamma förtjust...

Sj har ersatt mig för alla extra utgifter i samband med min förra flygresa hem. Så, för att ta oss till Arlanda reste vi även denna gång med SJ. Med oss tillbaka flög Sara och lilla fröken Havanna.

2 kommentarer:

Therese sa...

Jag kan erbjuda att klippa till sonen när ni kommer till Svedala på besök nästa gång. Kan behövas... :P

Anonym sa...

Inte klippa bort dom där testerna...dom kan användas som tömmar för nån lekkamrat he he he