13 maj 2011

En fredag som alla andra

När jag lämnade Leon på gymmets barnpassning i morse fick han sällskapa med en otroligt ledsen liten tjej. Ja, hon skrek gällt, högt och otröstligt. Efter en stund kommer barnvakten ut med Leon på armen, det hade smittat av sig och två gråtande barn blev för mycket. Leon fick hänga med sin vältränade mamma på gymmet. Han satt där barfota i sin osportiga outfit och gav ifrån sig små glada och peppande utrop.

Eftersom jag hade träningsvärken från Hell lallade jag mest runt och tyckte synd om mig själv. När vi kände oss nöjda och lätt svettiga mötte vi upp Annelie och Babba över en fredagslunch och...vissa dricker vatten, sportdryck eller liknande efter ett träningspass. Jag valde det kalla vinet. 

Efter lunchen upptäcker jag att jag hade tretton missade samtal från "Dalle the Stalker". Han hade så tråkigt sa han (efter att varit hemma en timme ensam) och skulle åka till golfbanan och "slå några bollar". Han upplyste mig också om att han till och med lagt grillköttet i marinad, till och med sa han. Om mobilen ligger i väskan hör jag den absolut inte, speciellt inte en dag som denna när den ovetandes var satt på ljudlös...

Finns det att köpa såna där mobilväskor som man så fint kan sätta fast i livremmen och som passar en iPhone? Eftersom det är Mors dag i Sverige snart tänkte jag att Dalle och Leon skulle få en ny chans till att uppvakta denna fantastiska mamma. Om inte blommor, så kanske ett mobilfodral i ormskinn.

Livet är bra härligt ibland!


Leon sätter på sista "10:an" på stången. Han vill självklart bli lika stark som sin farfar, han är nog lite starkare än din pappa säger mamma.


Inga kommentarer: